Aanbieding!

Vegan essentiële olie geurkaars (Roos)

19,9524,95

Bij het maken van de kaarsen maken wij gebruik van natuurlijke producten, deze kun je zien vanaf de buitenkant. Tevens mengen wij de raapzaad was met natuurlijke essentiële oliën, dit geeft bij verbranding een heerlijke geur.

Er zijn 2 formaten beschikbaar:

Medium – 200 gram, 4cm hoog, 8 cm in diameter
Groot – 300 gram, 7cm hoog, 8 cm in diameter

Wissen

Beschrijving

Deze vegan geurkaarsen zijn niet alleen heel mooi, ze zijn ook nog enorm milieuvriendelijk! De wax is namelijk gemaakt op basis van raapzaad was. Wij maken alle kaarsen zelf in 2 formaten (200 en 300 gram), leuk om te combineren of wanneer je opzoek bent naar een specifiek formaat. Bij het maken van de kaarsen maken wij gebruik van natuurlijke producten, deze kun je zien vanaf de buitenkant. Tevens mengen wij de raapzaad was met natuurlijke essentiële oliën, dit geeft bij verbranding een heerlijke geur.

Onze handgemaakte vegan kaarsen hebben een aantal bewezen voordelen ten opzichte van ‘gewone’ paraffinekaarsen:

  1. Schonere verbranding, geen verontreinigende stoffen, wat betekent dat deze kaarsen ook zeer geschikt zijn voor mensen met een allergie.
  2. Geen koolstofroet bij verbranding, wat je krijgt van op petroleum gebaseerde paraffinekaarsen.
  3. Langere brandduur, raapzaad was brandt koeler, wat betekent dat je ongeveer 30-50% langer van je geurkaars kunt genieten dan van de gemiddelde paraffine kaars.
  4. Biologisch afbreekbaar en in water oplosbaar. raapzaad was is gemakkelijk te verwijderen van oppervlakte!

Essentiële olie: Rozen

Roos etherische olie wordt in de aromatherapie gebruikt bij:

huidontstekingen, verzorging voor de droge, gevoelige en rijpere huid, hooikoorts, astma, hoesten, oorpijn, hoofdpijn, slapeloosheid, nervositeit, neerslachtigheid, vermoeide spieren, eczeem, spataderen, gesprongen adertjes (couperose), herpes, rimpels, hartkloppingen, mentale vermoeidheid, hoofdpijn, stress, overgangs-problemen, premenstruele spanningen, menstruatieproblemen.

Psychische effecten:
Rozenolie geeft psychische energie en schenkt rust aan mensen die geestelijk overspannen of teneergeslagen zijn. Deze olie schept een vredige en harmonische sfeer.

Rozenolie brengt genezing voor de hartchakra en helpt deze zich te openen als ze zich door verdriet heeft gesloten. Als de hartchakra open is versterkt deze olie de energie ervan en laat de liefdesenergie uitstralen.

Extra informatie

Formaat

Klein, Medium, Groot

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vegan essentiële olie geurkaars (Roos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *